Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem

OKARIMASU SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, Sector 4 , Str. Voila Nr.10 B, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J40/2736/2017 , avand Codul de identificare fiscala 37157323 .

Date personale pe care le prelucram

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

OKARIMASU SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume si prenume
• E-mail
• Numar de telefon
• Detalii de facturare si plata

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi Suporturi-auto

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.
• Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs.
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura
Suport Suporturi-auto

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
•Detalii IP & sesiune pe suporturi-auto.ro – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la intrebari afland ce pagini ati vizitat in cadrul sesiunii pe suporturi-auto.ro
Functionarea site-ului suporturi-auto.ro

• Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
• Informatii cont pe suporturi-auto.ro – informatiile dvs. vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor nostri si site-ului suporturi-auto.ro sa va ofere o experienta personalizata
Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal Newsletter Suporturi-auto

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica intr-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.
Comportament online

• Datele dvs. personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei Okarimasu situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc la ROMARG SRL care se afla in Romania. Datele dvs personale pentru newsletter sunt stocate doar in CRM-ul intern.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  • EuPlatesc, – furnizor servicii de plata online
  • Google Analytics– furnizor analiza trafic site
  • Fan Courier ,Urgent Cargus si Nemo Express – furnizori servicii de curierat

Cat timp pastram datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din suporturi-auto.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile dvs

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@suporturi-auto.ro

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail office@suporturi-auto.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.